arenalogo.png

Od februarja na Areni Sport studijske oddaje

V PRVI VRSTI NA ARENI SPORT

Nov studio. Novi voditelji. Nove oddaje. Vsak vikend.

4. februarja 2024 na vodilni slovenski športni televiziji stopamo še stopničko višje. V novem studiu, ki je med najmodernejšimi v Sloveniji, bomo pripravljali tedenske oddaje, kmalu se jim priključijo še podkasti in okrogle mize. Gledalci na Areni Sport lahko iz prve vrste spremljajo ekskluzivne prenose največjih svetovnih lig, da jim zagotovimo še več športnih užitkov, pa pripravljamo lastno oddajo V prvi vrsti. "Slovenski medijski svet z oddajo V prvi vrsti dobiva nov prostor za ekskluzivne, zanimive športne vsebine. Pripravljamo večurni program, v katerem bomo z zanimivimi gosti, poglobljenimi prispevki in analizami stremeli k oddaji, kakršne slovenski športni svet še ni videl. Izredno se veseliva, da bova lahko vsak konec tedna z gledalci delila najboljše športne zgodbe," sporočata Nataša Gavranić in Izidor Kordič, naša znana obraza in voditelja premierne oddaje, ki bo na sporedu 4. februarja. Poleg njiju bodo vidnejšo voditeljsko vlogo imeli še Dani Bavec, Sara Pakiž, Tilen Lamut in Alen Hodžić.

Del naše stalne strokovne ekipe za področje nogometa bodo Nejc Vidmar, Denis Šme, Aleksander Rajčević in Etien Velikonja. Gledalci so nekdanje profesionalne nogometaše na naši televiziji v preteklih mesecih že lahko slišali in videli, v prihajajočih oddajah pa bodo pred kamero zares pokazali vse svoje znanje in karizmo. Poleg adrenalina, ki ga prinašajo športni dogodki sami po sebi, se boste z nami še dodatno informirali in seveda zabavali. Vse to iz tehnološko dovršenega studia z izkušeno produkcijsko ekipo, ki bo gledalcem pričarala nadstandardno izkušnjo.

Oddaja V prvi vrsti bo na sporedu vsak konec tedna; v soboto, nedeljo ali oba dneva - odvisno od aktualnih tekem. Prvič se bomo družili v nedeljo, 4. 2. 2024, od 14:30 dalje na Arena Sport 1 in to vse do 23. ure. Začnemo pred tekmo Manchester United - West Ham, se preselimo na obračun med Arsenalom in Liverpoolom, zvečer pa sledi še italijanska poslastica Inter - Juventus. Verjamemo, da bodo športni navdušenci celotno popoldne in večer prikovani pred ekrane, saj bodo ves čas na sporedu zanimivi prispevki, analize, zgodbe iz zakulisja, intervjuji in še kaj.

 

© 2020 - 2024 Copyright. Arena Sport Slovenija
SID: 1-1
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več - V redu
Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletnega mesta in njegovih osnovnih funkcionalnosti. Uporabnikom omogočajo delovanje osnovnih spletnih storitev ter zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo.
Piškotki družabnih omrežij omogočajo deljenje vsebin in povezovanje s prijatelji na družabnih omrežjih.
Napredna spletna analitika nam omogoča, da spremljamo uporabo spletne strani ter jo tako izboljšujemo in nadgrajujemo.