arenalogo.png

Oglaševanje

Bi želeli tudi vi nagovoriti športne navdušence? Sta vaša storitev in/ali izdelek pripravljena, da ju spozna širša javnost? 

Tu smo, le klik stran in pripravljeni na sodelovanje: oglasevanje@tvarenasport.si.

 

Arena Sport omogoča ogromno priložnosti za komunikacijo vašega podjetja z različnimi ciljnimi javnostmi. Učinkovito sodelovanje in zadovoljstvo strank sta za nas izrednega pomena. Prečkajmo ciljno črto skupaj kot zmagovalci! 

 

Smo sodobna HD športna televizija, ki želi gledalcem omogočiti kakovostno izkušnjo na vseh ravneh. To počnemo z najboljšo ekipo, premium vsebinami in najnovejšo tehnologijo. Vse to nadgrajujemo skupaj z vami, ki razumete razsežnosti sodobnih poti, rešitev in priložnosti.

 

Arena Sport je v regiji že od leta 2009, v Sloveniji pa od 2020. Prisotna je v 6 državah in več kot 2,5 milijonih gospodinjstev. 

 

Televizijsko oglaševanje dopolnjujemo tudi s prisotnostjo na družbenih omrežjih, kjer ustvarjamo aktivno skupnost ljubiteljev športa. Sledijo nam tako ljubitelji manjših lokalnih klubov kot navdušenci nad najboljšimi ligami na svetu. Povežemo se lahko tudi z nagradnimi igrami in drugimi oblikami digitalnega sodelovanja, ki jih v tej dobi ne manjka.

 

Pripravljeni? Pozor, zdaj!

 

 

Oglasite se nam preko maila oglasevanje@tvarenasport.si ali izpolnite spodnji obrazec ter skupaj napišimo novo in uspešno zgodbo:

© 2020 - 2024 Copyright. Arena Sport Slovenija
SID: 1-1
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več - V redu
Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletnega mesta in njegovih osnovnih funkcionalnosti. Uporabnikom omogočajo delovanje osnovnih spletnih storitev ter zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo.
Piškotki družabnih omrežij omogočajo deljenje vsebin in povezovanje s prijatelji na družabnih omrežjih.
Napredna spletna analitika nam omogoča, da spremljamo uporabo spletne strani ter jo tako izboljšujemo in nadgrajujemo.