arenalogo.png

Video

Popularno

The Last Dance na Areni Sport

Od 4. julija vsak ponedeljek zvečer fenomenalna dokumentarna serija The Last Dance (Zadnji ples) o Michaelu Jordanu in vzponu ekipe Chicago Bulls v...

torek, 28. 06. 2022

Wiggins kot kladivo

Na posterju se je tokrat znašel naš Luka Dončić. Andrew Wiggins je na 3. tekmi finala zahoda lige NBA uprizoril zverinsko zabijanje.

ponedeljek, 23. 05. 2022

Vrhunci tekme: Dončić na kolena spravil Phoenix

Vrhunci 7. tekme polfinala zahodne konference, kjer si je slovenski as Luka Dončić pokoril moštvo iz Arizone in Dallas popeljal v konferenčni finale.

ponedeljek, 16. 05. 2022

Dallas je v konferenčnem polfinalu

S 4:2 se je ekipa Luke Dončića prvič po sezoni 2010/11 uvrstila v drugi krog končnice. Zgodovinski dosežek za našega košarkarja.

petek, 29. 04. 2022

Naloži več

Zadnje objavljeno

The Last Dance na Areni Sport

Od 4. julija vsak ponedeljek zvečer fenomenalna dokumentarna serija The Last Dance (Zadnji ples) o Michaelu Jordanu in vzponu ekipe Chicago Bulls v...

torek, 28. 06. 2022

Barca ubranila evropsko rokometno krono

Rokometaši španske Barcelone z Blažem Jancem in Domnom Makucem so letošnji zmagovalci zaključnega turnirja EHF lige prvakov.

ponedeljek, 20. 06. 2022

Vipers Kristiansand ponovno na vrhu Evrope

Rokometašice norveškega Kristiansanda so na zaključnem turnirju ubranile evropski naslov. Oglejte si vrhunce finalne tekme.

nedelja, 05. 06. 2022

Nova sezona skokov s pečin

Čas je za novo sezono atraktivnih skokov s pečin. Red Bull Cliff Diving World Series 2022 od junija dalje na naših programih.

četrtek, 02. 06. 2022

Naloži več
© 2020 - 2022 Copyright. Arena Sport Slovenija
SID: 1-1
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več - V redu
Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletnega mesta in njegovih osnovnih funkcionalnosti. Uporabnikom omogočajo delovanje osnovnih spletnih storitev ter zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo.
Piškotki družabnih omrežij omogočajo deljenje vsebin in povezovanje s prijatelji na družabnih omrežjih.
Napredna spletna analitika nam omogoča, da spremljamo uporabo spletne strani ter jo tako izboljšujemo in nadgrajujemo.