arenalogo.png

La Liga odslej na Areni Sport

Prihaja najboljši španski nogomet

Ljubljana, 4. junij - S sezono 2021/22 na televizijo Arena Sport prihaja najboljša španska nogometna liga - La Liga. Nova sezona, že 91. po vrsti, se začne 13. avgusta 2021 in zaključi maja 2022. Nogometne virtuoze španskih klubov boste pri nas lahko gledali (še vsaj) 5 sezon.

Kot smo napovedali ob prihodu na slovenski trg, bomo po letu, ko smo se osredotočili na košarko, sedaj dodajali še vrhunski nogomet. La Liga je prva v vrsti, kmalu pa bomo najavili tudi ostale okrepitve. Veseli smo, da bomo gledalcem lahko ponudili še bolj pestro izbiro športnih prenosov, La Liga je zagotovo ena tistih nogometnih lig, za katero je interes pri gledalcih največji ter so jo najbolj navdušeno pričakovali. Novo poglavje La Lige pa za gledalce pomeni tudi nova komentatorska imena: Tine Zupan, Dani Bavec in Grega Sever bodo med glavnimi.

Zaradi povečanega števila prenosov v živo bomo med poletjem vzpostavili tudi dva nova programa: Arena Sport 3 in Arena Sport 4. Tako bomo zagotovili dovolj programskega prostora za različne lige, tekmovanja in dogodke. V kratkem pričakujte tudi nove informacije o nogometnih vsebinah, ki na Arena Sport še prihajajo.

© 2020 - 2024 Copyright. Arena Sport Slovenija
SID: 1-1
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več - V redu
Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletnega mesta in njegovih osnovnih funkcionalnosti. Uporabnikom omogočajo delovanje osnovnih spletnih storitev ter zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo.
Piškotki družabnih omrežij omogočajo deljenje vsebin in povezovanje s prijatelji na družabnih omrežjih.
Napredna spletna analitika nam omogoča, da spremljamo uporabo spletne strani ter jo tako izboljšujemo in nadgrajujemo.